ALBATROSS 88 ORGANISATIONSKONSULTER / ERBJUDANDEN

ALBATROSS 88 ORGANISATIONSKONSULTER / UTBILDNINGAR

I STORMENS ÖGA

Hur reagerar och agerar vi när helvetet bryter löst, pressen ringer, kunderna skäller och du ser dig själv på löpsedeln. 

DITT SAMTAL ÄR VIKTIGT

Framgångsrika företag tar hand om sina kunder. Det innebär att förstå kundernas behov och att ta ansvar för kundernas helhetsupplevelse.

ABSOLUT VODKA

Plötsligt blev vanligt skånskt brännvin en unik världsprodukt och premiumvarumärket ABSOLUT. Alla företag och organisationer har sitt eget varumärke.

jOBBSÖKARVERKTYGSLÅDA 

Att bli arbetslös är inte kul, men det innebär också många möjligheter till en ny och spännande framtid.

MEDIATRÄNING

Varje möte är en möjlighet och en utmaning och du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det är viktigt att förstå spelreglerna och hur media fungerar.

VINNANDE KOMMUNIKATION

I samarbete med Rasmus Troedsson erbjuder vi utbildningen "Kommunikation, kroppsspråk och vinnande attityder -
vinnande kommunikation i företag med knappa resurser"

HUR SKYDDAR JAG MIG

Många upplever att risken för hot och våld har ökat både på arbetsplatsen och i samhället. Att veta hur jag uppträder vid ett hot ökar chansen att det inte övergår i våld och ger en ökad trygghet. Utbildningen erbjuds i samarbete med DP Protect

ATT TALA INFÖR GRUPP

Möjligheterna att nå sin publik digitalt ökar hela tiden. Ändå är det inget som slår det personliga mötet där subtila nyanser och ansiktsuttryck ger dig möjligheter att tränga genom bruset och bli levande.